Handlekurven er tom

Bøker om kosthold

Her finner du bøker om kosthold og lavkarbokost. Hva er er det? Hvorfor har så mange lagt om kosten? Hvorfor blir så mange friskere, lettere, blir kvitt diabetes, høyt blodtrykk, høyt kolestrol etc av å endre kosten? Hvorfor er forskere og professorer så uenig om hva du og jeg skal spise? Les om å se alle de interessante funnene. Kanskje du også blir inspirert til å legge om?

"Optimal trening og ernæring" kr.349,- NÅ 298,-

ENDELIG ER DEN HER!

Vil du yte bedre på trening? Få bedre resultater?
Komme i form og unngå ”downperioder” under øktene?

For mindre karbohydrater i kosten og  mer protein og fett, kan hjelpe deg på mange måter med bedre treningsresultater. Kenn Hallstensen har praktisert lavkarbokosthold i over 15 år, og er en av Norges fremste kostholds- og treningseksperter. Han skriver fast om trening i Helsemagasinet VOF (vitenskap og fornuft), og har gitt kostholdsveiledning til flere norske toppidrettsutøvere, de siste årene for eliteserielagene Odd Grenland og Strømsgodset.

Bestill i nettbutikken her...


http://www.kostdoktorn.se

 

"Matrevolusjonen" kr.349,-

"Matrevolusjonen" av Andreas Eenfeldt er den mestselgende boken om lavkarbo i Sverige - boken forklarer teorien bak helsefordelene med lavkarbo, og hvordan du gjør det i praksis. Han er mannen bak det populære nettstedet www.kostdoktorn.se

Den populære legen Andreas Eenfeldt skriver glimrende om mat, helse, evolusjon og revolusjon i denne bestselgeren. Her får du all den kunnskapen du trenger for å forbedre din egen vekt og helse. Boken innholder tips, oppskrifter, handlelister, svar på vanlige spørsmål og en innføring i LCHF/lavkarbo. Nå kan du med god samvittighet spise deg mett på skikkelig mat!

Bestill i nettbutikken her...


http://www.kostdoktorn.se

 

"Fristende lavkarbo" kr.379,-

"Fristende lavkarbo", skrevet av Cecilie Theiste-Bratli

Kan man bake søte fristelser som også er sunne? Ja, nå kan du faktisk kose deg med god samvittighet, for i denne boken er alle de 106 oppskriftene både sukkerfrie, glutenfrie og smakfulle. De er også enkle å lage og det er lett å få tak i ingrediensene.

– Fristende lavkarbo er en stemningsfull bok, krydret med velskrevne, personlige betraktninger om kjærlighet, familieliv, mat og helse.

Cecilie Theiste-Bratli er lærer, skribent, blogger og bakeentusiast. Hun har eksperimentert frem, bakt og servert hjemmelagde fristelser i flere år – til stor glede og nytelse for familie og venner. Nå får vi andre også mulighet til å smake på alle hennes nydelige oppskrifter. Alle fristelsene er illustrert med innbydende bilder, noe som både gjør boken til en praktisk bruksbok og en vakker inspirasjonskilde.

cookies - vafler - brød - dessert - cupcakes - snop - knekkebrød - kjeks - kaker - barnebursdag - is - mousse - sjokolade - snacks - pannekaker - muffins - cakepops

Bestill i nettbutikken her...

"Bedre uten brød" kr.358,-

Forfattere er: Wolfgang Lutz, Dag Viljen Poleszynski (fagkonsulent), Jens Veiersted (redaktør) & Kenn Hallstensen (bidragsyter)

Denne boken gir deg svaret og forklaringene på hvorfor og hvordan et kosthold med lite karbohydrater og mye naturlig fett kan forebygge, ja til og med kurere, livsstilssykdommer som hjertesykdom, sukkersyke, muskel-og skjelletplager og mage- og tarmlidelser. Du vil føle deg bedre og leve lenger ved å legge om spisevanene! Kutt ned på karbohydratene i kosten, spis mer protein og fett, slik vi mennesker er skapt for å spise. Wolfgang Lutz har behandlet nærmere 15 000 pasienter med denne medisinen, og opplegget hans presenteres for deg i denne boken, som nå er revidert og oppdatert for tredje gang. Bedre uten brød inneholder norske pasienthistorier og er gjennomarbeidet for norske forhold av blant annet ernæringsterapaut Jens Veiersted, dr. philos. Dag Viljen Poleszynski og kostholdsveileder Kenn Hallstensen.

Boken inneholder også et intervju med lege og kostholdsekspert Sofie Hexeberg som bruker denne behandlingen i sin egen legepraksis.

Bestill i nettbutikken her..